реклама на сайте
подробности

 
 
162 страниц V  « < 160 161 162  
Reply to this topicStart new topic
> Вопросы по CST
sergei94
сообщение Mar 19 2017, 09:58
Сообщение #2416


Участник
*

Группа: Участник
Сообщений: 35
Регистрация: 25-05-16
Пользователь №: 91 904



Цитата(Aner @ Mar 19 2017, 10:51) *
And if you look at the description, from CST, how to set the port. Well, or go to yutube ...


Hello aner, i have tried many ideas, the first is to use a multipin discrete port where the grounds are minus and the middle part is +,because a stripline and a coax are the same principle.
all what i find on the web where partial description which i am not sure if i got them coorectly

if you could please show in two photos the setting of such a port so we will have a visual example,there is not YOUTUBE manual about stripline unfortunetly.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
enom
сообщение Mar 20 2017, 06:41
Сообщение #2417


Участник
*

Группа: Участник
Сообщений: 69
Регистрация: 1-11-10
Из: Королёв, Моск.обл.
Пользователь №: 60 575



Цитата(sergei94 @ Mar 19 2017, 10:11) *
Hello, in my multisection coupler structure i have a port shown as bellow(strip-line port) i have selected all three faces of the port and pressed ,"waveguide port" and i got the following window, what to do now , how to define in so i will get it functioning as a stripline port?

or do i need to define it as a desrete port, then how do you suggest to do that?
i am not sure regarding this final step

Thanks



Не надо ничего делать. Порт вполне корректно определился
Go to the top of the page
 
+Quote Post
APEHDATOP
сообщение Mar 22 2017, 06:55
Сообщение #2418


Частый гость
**

Группа: Участник
Сообщений: 101
Регистрация: 23-09-08
Пользователь №: 40 417



Я так понимаю CST® Filter Designer 3D работает не в полном объёме с FEATURES lines предложенными F5BJR на http://maintracker.org/forum/viewtopic.php?t=5373753 ??? Не могу увидеть 3D модель crying.gif help.gif





Go to the top of the page
 
+Quote Post
sergei94
сообщение Mar 22 2017, 09:34
Сообщение #2419


Участник
*

Группа: Участник
Сообщений: 35
Регистрация: 25-05-16
Пользователь №: 91 904



Hello , i have used 4 different script files to construct my antenna.
but if i save and exit the project then when i reopen the project then the "dicrete ports" dissapear,
or if i put my antenna inside a PEC box and change one parameter then the whole script built structure dissapears.

what needs to be done in order to keep the objects which were built by scripts from dissapearing?

Thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
APEHDATOP
сообщение Mar 23 2017, 07:05
Сообщение #2420


Частый гость
**

Группа: Участник
Сообщений: 101
Регистрация: 23-09-08
Пользователь №: 40 417



Ведь эта картинка FD3D ??? Или я ошибаюсь??? maniac.gif


Go to the top of the page
 
+Quote Post

162 страниц V  « < 160 161 162
Reply to this topicStart new topic
2 чел. читают эту тему (гостей: 2, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 


RSS Текстовая версия Сейчас: 28th March 2017 - 15:52
Рейтинг@Mail.ru


Страница сгенерированна за 0.01375 секунд с 7
ELECTRONIX ©2004-2016